Kaliteden Vazgeçmeyin

Kaliteden Vazgeçmeyin

KALİTEDEN VAZGEÇMEYİN.

 

Takı ve aksesuarlar yüzyıllardır insanların kendilerini ifade etmelerinin en güçlü yöntemlerinden olmuştur. Taktığınız ufacık bir kolye veya bileklikle kendinizi bambaşka bir insana dönüştürüp tüm ilgiyi üzerinize çekebilirsiniz. Tabi yanlış bir seçimle de bunun tam tersi mümkün.

 

Biz erkeklerin takı son yıllarda çok çeşitlenmiş olsa da kadınlara göre hala çok sınırlı. 

Peki takı seçerken nelere dikkat etmeliyiz?

 

Birkaç öneride bulunmak isteriz....

 

Öncelikle kullandığımız takılar kişiliğimizi yansıtır. Bu nedenle kişiliğimize ters düşecek takılardan kesinlikle uzak duralım.

 

Takılarımız bize bir imaj katar. Belkide bizi olmak istediğimiz yere taşır. Bazen şık ve karizmatik bir işadamına, bazende özgür bir gezgine dönüştürür. O zaman takımızı seçmeden önce ne olduğumuzu veya ne olmak istediğimizi düşünüp ona göre tercihler yapalım.

 

En önemli noktalardan birisi de tabiki kıyafetimize göre takı seçmek. Giydiğimiz kıyafetler ne kadar tarzımızı yansıtsa da bu tarzı takılarımızla tamamlarız. Bazen taktığımız bir bileklik üzerimizde sadece beyaz bir gömlek olsa bile bizi bambaşka bir insan haline dönüştürebilir. belki dünyanın en pahalı ve en kaliteli gömleğini giyebiliriz. Ama şık bir takı ile tamamlanmazsa bir kumaş parçasından öteye gidemeyebilir. O zaman ne yapıyoruz? Mutlaka kıyafetimize uygun takı alternatiflerini seçiyoruz.

 

Ve en son ve en önemli seçenek. Mutlaka kaliteli takılar tercih edelim. Takınız eğer kalitenizi, karizmanızı ortaya koyacaksa lütfen gelişigüzel satılan ucuz görünümlü her yerde bulabileceğiniz takılardan uzak durun. Yukarıda saydığımız maddelerin hepsi önemli ama takıda olmazsa olmaz özellik kalitedir. Mesela çok klas bir takım elbise aldınız. Mağazadan çıkıp arabanıza doğru giderken gelişigüzel bir tezgah gördünüz ve oradan da bir bileklik aldınız. Akşam katıldığınız davette şık ve kaliteli takım elbisenizi giydiniz ve sokaktan gelişigüzel aldığınız bilekliği taktınız. Bir çuval incir mahvoldu. Günümüzde algılar üzerine kurulu bir dünyada yaşıyoruz. Ve o küçücük bileklik sizin imajınızı bir anda yerle bir etti.

 

Sonuç olarak; 

Ne takarsak takalım. Belki renk uyumu tam olmaz belki kıyafetimize uymaz belki tarzımızı tam yansıtmaz. Bunların hepsi telafi edilebilir. Ama kalitesizliğin telafisi yoktur. Siz siz olun kaliteden vazgeçmeyin.


 
Etiketler: Bileklik, Özel Tasarım, Piedra, Erkek Moda, Tarz, Stil
Eylül 10, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR