BURÇLAR RENKLER VE TAŞLARI

doğaltaş

BURÇLAR RENKLER VE TAŞLARI

 

Her burca özgü bir doğal taş olduğunu biliyor muydunuz? 

Peki çekildiğiniz veya itici bulduğunuz renklere aslında ihtiyacınız olduğunu biliyor muydunuz?

Evet şimdi biraz 12 burçtan bahsedelim:

1.Koç Burcu:  Liderlik özelliği taşıyan, dobra ve cesur burcun rengi kırmızıdır. Kırmızı rengi koç burçlarının kendilerini daha iyi ifade etmelerini sağlar. Koç burcu doğal taşları; yakut, akik ve ametist, jasper, taşlarıdır. Aynı zamanda akuamarin, kaplan gözü, sitrin,  kan taşı, elmas ve kristal kuvars uyumlu olmaktadır. 

2.Boğa Burcu: Sanatsal, zarif, tutkulu, azimli, sabırlı ve uyumlu boğa burcunun rengi ise doğanın hakimi yeşildir. Boğa burcunu sembolize eden taş akik taşıdır. Boğa burcunun diğer doğal taşları ise mavi akik, turkuaz, zümrüt, dumanlı kuvars, selenit, pembe kuvars ve yeşim taşıdır. Ayrıca yeşim taşı boğa burçları için koruyucu bir taştır. Huzur verir. Parayı ve şansı çeker.

3. İkizler Burcu: Hareketli, enerjik, zeki ve becerikli ikizler burcunun rengi ise sarıdır. Hareketli ruhunu yansıtır. İkizler burcunun doğal taşları; yeşim taşı, akik taşı, sitrin, jasper, ay taşı, zümrüt, inci, mavi yeşil safir, apatit ve kristal kuvars taşlarıdır. Yeşim taşı depresyon ve sıkıntıya iyi gelip enerjiyi yükseltiyor. Akik ise zihin ve beden dengesini koruyup kuvvet veriyor.

4.Yengeç Burcu: Sakin, duygusal, huzurlu ve uyumlu yengeç burcunun rengi beyazdır. Doğal taşı ise aventurin taşıdır. Aventurin zindelik, yaşam ve  canlılığın temsilcisidir. Çaba ve cesaret taşıdır. Aynı zamanda opal, yakut, inci, ay taşı, lal taşı ve kristal kuvars ile de uyumludur.

5. Aslan Burcu: Gösterişli, lider, cesur ve ihtişamlı aslan burcunun rengi ise altın sarısıdır. Aslanlara her türlü parlak ve gösterişli renk uygundur. Doğal taşlarından en etkili olan taş kristal kuvarstır. Aynı zamanda kehribar, yakut, kaplan gözü, sitrin, jasper, topaz, aventurin ve elmas ile uyumludur. Kristal kuvars negatif enerjiden arındırır. Canlılık verir.

6. Başak Burcu: Disiplinli, detaycı, çalışkan başak burcunun renkleri mavi, yeşil, kahverengi, gri ve beyazdır. Doğal taşı kırmızı akik taşıdır. Aynı zamanda ametist, kristal kuvars, jasper, obsidiyen, turmalin taşları ile uyumludur.Bu doğal taşlar huzur ve güven verirler. Başarı getirirler.

7.Terazi Burcu: Zarif, entellektüel, sanatsal terazi burcunun renkleri pembe ve mavi tonlarıdır. Ametist rengi ile de uyumludur. Doğal taşı pembe kuvarstır. Aşk yaşamını güçlendirir. Kötü düşüncelerin ve duyguların yok edilmesine yardımcı olur. Aynı zamanda opal, mavi safir, akik, sitrin, kristal kuvars, zümrüt, yeşim, aytaşı, safir taşları ile de uyumludur.

8. Akrep Burcu: Gizemli, tutkulu, soğukkanlı, güvenilir, cömert akrep burcunun rengi siyahtır. Doğal taşları; kaplan gözü, sitrin, ametist, kuvars, hematit, opal, sarı topaz, jasper, labrodit, obsidiyen, ay taşı, yakut, dumanlı kuvars, turkuaz, turmalin taşlarıdır. Bu taşlar başarı, kararlılık ve hayallere odaklanma özellikleri getirir.

9. Yay Burcu: Dobra, cesur, atak yay burçlarının rengi mordur. Mor yayların özgür ruhlarını yansıtır. Doğal taşları; ametist, yakut, sarı ve mavi topaz, sitrin, turkuaz taşlarıdır. Aynı zamanda kristal kuvars, labradorit, obsidiyen, dumanlı kuvars, safir ile  uyumludur. Ametist pozitif enerji, canlılık verir ve şans getirir. Ametist ve yakut taşları göz hastalıklarına da iyi gelir.

10. Oğlak Burcu: Dobra, disiplinli, ciddi oğlak burcunun renkleri siyah, koyu kahverengi ve koyu mavidir. Doğal taşı jasper taşıdır.  Aynı zamanda lal taşı, malahit, turkuaz, mavi topaz, akik, ametist, kristal kuvars, dumanlı kuvars, kaplan gözü, mercan, siyah ve yeşil turmalin ile uyumludur. Jasper taşı sabır taşıdır. Bağlılığı sembolize eder. Özgüven kazandırır. Başarılı işlere adım atmasına etki eder.

11.Kova Burcu: Zeki, analitik, dobra, arkadaş canlısı, iyimser, özgürlükçü kova burcu rengi laciverttir. Doğal taşı mutluluk taşı olarak da bilinen florittir. Aynı zamanda ametist de kovalar için önemli ve etkili bir doğal taştır. Safir, ay taşı, yeşim, turkuaz oltu taşı ve jasper taşları da kova burcu ile uyumludur.

 

12. Balık Burcu: Duygusal, şevkatli, romantik ve zarif balık burcunun rengi mavidir. Yeşil ve gümüş gri ile de uyumludur. Doğal taşları;  ametist, akuamarin, kristal kuvars, mavi akik, mercan, opal, florit, turkuaz, inci, oniks ve turmalindir. Ametist sezgilerini destekler. Akuamarin sakinleştirici etkilidir. Oniks korku ve stresi yenmelerine yardımcı olur. Kristal kuvars ise vücudun kötü enerjilerden arınmasında yardımcıdır.

Yukarıda da okuduğumuz gibi doğal taşların ruh ve bedenimize hiç de azımsanmayacak kadar büyük etkileri var. Bu etkilerden faydalanabilmek için  mutlaka kendimize uygun doğal taşları kullanmalıyız. Unutmayın ki PİEDRA uzmanları doğru doğal taşı seçerken hep yanınızda. En önemli husus ise hakiki doğal taş kullanmak. Bu yazıyı okuyorsanız bilin ki zaten doğru adrestesiniz...


 
Etiketler: Bileklik, Özel Tasarım, Piedra, Erkek Moda, Tarz, Stil, burç, doğaltaş,renkler, burçuyumu,sitrin, akik, hematit, ametist, kuvars
Kasım 12, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR